فرشته سرمایه گذار کیست؟

عبارت انجل اینوستور (Angel Investor) از آن کلمه‌هایی است که وقتی ترجمه می‌شود و عبارتی مثل سرمایه گذار فرشته یا فرشته سرمایه گذار از دل آن درمی‌آید،
در مفاهیم سرمایه گذاری، انجل اینوستور یا سرمایه گذار فرشته یا حتی بعضی وقت‌ها فرشته سرمایه گذار به آن فردی گفته می‌شود که پول خوبی در بساط دارد و حاضر است این پول را برای شروع به کار یا برای رشد کردن در اختیار یک استارتاپ قرار دهد. طبیعی است که این سرمایه گذاری بخشی از اکوسیستم استارتاپی باشد و در تامین مباحث مالی یک استارتاپ نقش داشته باشد. گفتم این سرمایه گذار یک فرد است و نه یک گروه؛ به این دلیل که اغلب سرمایه‌گذاری‌های این‌چنینی از دارایی‌های شخصی ناشی می‌شوند. کمتر شرکت سرمایه‌گذاری است که حاضر شود در شروع کار یک استارتاپ، سرمایه در اختیارش قرار دهد. البته این فرد هم مثل سایر بنگاه‌های اقتصادی قصد سود کردن دارد و اساسا هیچ کسی حاضر نیست پول‌اش را در راه رضای خدا به دیگری بدهد. یک سرمایه گذار فرشته برای پولی که در اختیار شما قرار می‌دهد، معمولا چیزی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد سود طلب می‌کند و چنین درصدی از بازگشت سرمایه برای سرمایه گذاری فرشته قابل قبول است.
فرشتگان کسب و کار (Angel Investors)، تاجرین و کارآفرینان ثروتمندی هستند که بخشی از ثروت خود را بر روی استارتاپ ها سرمایه گذاری می کنند. سرمایه‌گذاران فرشته بر خلاف اعتقاد کلاسیک، ممکن است میلیونر‌های سرشناس نباشند بلکه، افراد حرفه‌ای در حوزه‌های پزشکی، وکالت، مدیر عاملی، تولید و حتی مصرف‌ در این گروه کسب و کار قرار گیرند. اگر چه سرمایه گذاری در این مراحل با ریسک بسیار بالایی همراه است، اما فرشته کسب و کار به دلیل سابقه درخشان تجاری اش، با تیم کارآفرین نوپا از نزدیک کار می کند تا احتمال شکست آنها را کاهش دهد. از این رو به این گونه سرمایه ها که فراتر از پول نقدی است، سرمایه هوشمند نیز می گویند.
سرمایه‌گذاران فرشته در مراحل اولیه شکل گیری یک استارت آپ سرمایه گذاری می‌کنند و بدون اینکه در مدیریت آن دخالت کنند، در مالکیت آن سهیم می‌شوند. فرشتگان سرمایه‏ گذار، کارآفرینان و مدیران اجرایی با توان مناسب سرمایه‌گذاری هستند که بطور معمول روی کسب و کارهای کارآفرینان در مراحل اولیه سرمایه‌ گذاری می‌کنند. فرشتگان سرمایه‏ گذار علاوه بر تمایل برای سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای نوپا و تازه تاسیس، با ارائه مشاوره و کمک به کارآفرینان در مقام راهنما نیز ایفای نقش می‌کنند. فرشتگان سرمایه‏ گذار نسبت به سایر گزینه‌های تامین سرمایه (بانک‌ها و شرکت‌ های سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر) سرمایه گذاری‌های کمتر اما با ریسک بالاتر را تقبل می‌کنند و در مراحل زودتری از کسب و کار سرمایه‌گذاری را می‌پذیرند. این نوع سرمایه گذاری به استارت‌آپ ها شتاب می‌دهد و رشد آنها را تسریع می‌بخشد. مثال‌های موفقی چون Whats app و Facebook در روزهای ابتدایی رشد از حمایت سرمایه گذاران فرشته برخوردار شدند به این امید که پس از بزرگ شدن منافع وسیعی را به سرمایه گذاران بازگردانند.
این واژه به عنوان معادلی برای اصطلاح Angel Investor و یا Business Angel بکار می‌رود. سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش/فرشتگان سرمایه‏ گذار ، کارآفرینان و مدیران اجرایی با توان مناسب سرمایه‌گذاری هستند که بطور معمول روی کسب و کارهای کارآفرینان در مراحل اولیه سرمایه‌ گذاری می‌کنند. سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش/فرشتگان سرمایه‏ گذار علاوه بر تمایل برای سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای نوپا و تازه تاسیس، با ارائه مشاوره و کمک به کارآفرینان در مقام راهنما نیز ایفای نقش می‌کنند. سرمایه گذاران نیک‌اندیش/ فرشتگان سرمایه‏ گذار نسبت به سایر گزینه‌های تامین سرمایه (بانک‌ها و شرکت‌ های سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر) سرمایه گذاری‌های کمتر اما با ریسک بالاتر را تقبل می‌کنند و در مراحل زودتری از کسب و کار سرمایه‌گذاری را می‌پذیرند.
عضو سرمایه‌گذار نیک‌اندیش یک شخصیت حقیقی با حداقل شرایط ذیل است:
۱- داشتن تجربه و دانش کافی در خصوص راه‌اندازی و مدیریت شرکت ها
۲- آشنایی با مفاهیم سرمایه‌گذاری و کارآفرینی و داشتن روحیه لازم برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات و توانایی‌های بازرگانی، تجاری، علمی، فنی، مدیریتی، اجرایی و ارائه مشاوره و راهنمایی داوطلبانه و رایگان به کارآفرینان و سرمایه‌گذاران
۳- در اختیار داشتن سرمایه مناسب برای انجام سرمایه‌گذاری در طرح‌های کارآفرینی که بطور معمول ریسک بالایی دارند، بگونه‌ ای که شرایط و روال عادی کار و زندگی آنان دستخوش تغییر و نابسامانی ناشی از ریسک سرمایه‌ گذاری نخواهد شد.
۴- این افراد معمولا در رده سنی ۴۵ تا ۶۵ سال قرار دارند
سرمایه گذاران معمولا به‌امید رسیدن به سود، در کسب‌وکار شما سرمایه گذاری می­‌کنند (به‌صورت خرید سهام)؛ برای همین نه‌تنها کسب‌وکار شما را با افزایش سرمایه­ حمایت می­‌کنند، بلکه تجربه و دانش خود را نیز در راستای کسب موفقیت در اختیار شرکت شما قرار می‌دهند.
آنها می‌­توانند به‌تنهایی سرمایه گذاری کنند یا در قالب سندیکا (گروهی از فرشته‌­ها) این کار را انجام بدهند. هر سرمایه گذار فرشته­‌ به حوزه­‌ی خاصی از کسب و کار علاقه‌مند است. این افراد معمولا مبالغی بین ۴۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری می­‌کنند. همچنین به‌واسطه­‌ی سندیکاها این مبالغ تا ۸ میلیارد تومان نیز می­‌رسد.
سرمایه گذاران فرشته به‌دنبال رسیدن به اهداف سرمایه گذاریِ خود در پروسه‌­ای ۳ تا ۸ ساله‌اند. درنتیجه از همان ابتدا موقعیت کسب‌وکار شما را می­‌سنجند تا ببینند شرکت‌تان می‌تواند به اهدافش برسد یا نه.
  • 6522
  • 13
شاید از این نوشته‌ها هم خوشتان بیاید

13 کامنت

    • علیرضامحمدی
        • علیرضامحمدی
        • 4 سال پیش
      • باسلام سرمایه گزارباسرمایه فقط ۳۰میلیون جهت راه اندازی خط جابجایی مسافرشبیه اسنپ وراه اندازی دفتر...فوری نیازمندم

    • رحمان
        • رحمان
        • 4 سال پیش
      • سرمایه گذاری +ریسک پایین +ایده ی عالی =با درآمد عالی

    • سیدمحمدحسینی کیا
        • سیدمحمدحسینی کیا
        • 4 سال پیش
      • سلام ودرود.ازسال94 تا کنون برروی چهار طرح استارتاپی سرمایه گذاری کردم ونمونه اولیه روساختیم والان برای تحاری سازی نیاز به سرمایه هستیم

    • مهدی قاطع زاده
        • مهدی قاطع زاده
        • 4 سال پیش
      • سلام سرمايه گذار با حداقل دومیلیارد تومان نیاز دارم جهت توسعه فعالیتم در زمینه املاک وایجاد فضای اموزشی

    • چکاوک Kh
        • چکاوک Kh
        • 4 سال پیش
      • با سلام
        نیاز به سرمایه گذارو ۸۰ میلیون سرمایه گذاری دربخش تولید محتوای اموزشی طرح.
        جزییات بیشتر درمورد موضوع طرح:
        نرم افزاری توسط تیم طراحی شده که
        آموزش های تخصصی مهارتی را به کودکان این رده سنی بصورت بازی و سرگرمی می آموزد.
        به کودکان حواس پنج گانه را بصورت بازی و سرگرمی یاد می دهد.
        به کودکان این رده سنی آموزش فرهنگ سازی بصورت داستان های مصور را در مفاهیم مختلف می آموزد و او را برای یک زندگی بهتر و اجتماعی در آینده آماده می کند این نرم افزار بگونه ای طراحی شده است که حتی کودکانی که دارای معلولیت جسمی و ذهنی  هم  می توانند از اینطرح ملی استفاده نمایند  و همچنین تصمیم داریم با ترکیبی از تکنولوژی روز دنیاو همچنین مباحث آموزشی را برای کودکان نابینا هم در نرم افزار آموزشی تولید نماییم و نگذاریم هیچ کودکی حتی با داشتن توانایی خاص جسمی از آموزش محروم بماند.
        درصورت تمایل چت دیوارپیام بذارید تاجزییات همکاری رو شرح بدم.ممنون

    • دوستانی
        • دوستانی
        • 4 سال پیش
      • سلام با داشتن زمین در منطقه ویژه فولاد و مجوزات مربوطه احتیاج به سرمایه گذار مبلغ 5میلیارد سایت فرآوری با سود دهی چند برابر 3ماهه

    • سعید مازندرانی
        • سعید مازندرانی
        • 4 سال پیش
      • سلام جهت انجام یه خریدو فروش قطعات صنعتی در یک پروسه 3 ماهه با سود 20 درصد نیاز به سرمایه گذار دارم سرمایه مورد نیاز 1.5 میلیارد با ضمانت

    • کیکاووس عزتی اروند
        • کیکاووس عزتی اروند
        • 4 سال پیش
      • سلام علیکم
        این شرکت ( سازه پیمان باختر ) به شماره ثبت ۵۵۰۱ مورخه ۸۵/۳/۲۳ ...
        از حدودا یکسال و نیم گذشته اقدام به ساخت و تجهیز کارخونه ساخت ویلاهای پیش ساخته پرتابل ضد زلزله نموده . در طی این مدت کلیه مدارک و اسناد و محاسبات ساخت این نوع از سازها را تحویل مرکز تحقیقات وزارت راه مسکن و شهر سازی داده تا مورد برسی و مطالعه قرار گیرد و تاییدیه مربوطه را از آن مرکز دریافت نماید که خوشبختانه حدودا دو ماه پیش مورد تایید قرار گرفت و این گواهی را از مرکز تحقیقات دریافت نموده ... و در طی همین مدت برای شرکت سازه پیمان که دارای رزومه کاری نفت میباشد توانسته کلیه ایزوهای مربوطه را نیز دریافت کرده ...
        یعنی در طی این مدت زمان اعلام شده هم کارخانه آماده شده هم تاییدیه مربوطه دریافت شده و هم ایزوها و شرکت آماده شده ...
        این نوع از سازها :
        اولا ضد زلزله بوده یعنی توان تحمل هشت ریشتر زلزله را داراست .

        دوما این سازها پرتابل بوده و مجوزی برای ساخت نیاز ندارند.

        سوما این سازها در مدت یک ماه ساخته و قابل سکونت می‌باشند.

        این سازها به لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه تد از سازهای سنتی هست و تقریبا هفتاد درصد هزینه سازهای سنتی هزینه ساخت دارند

        درباره این سازها می‌توان خواص بیشتری را نام برد که فعلا مجال آن نیست
        حال با توجه به اینکه هم کارخانه آماده شده هم مجوز و تاییدیه مربوطه اخذ شده و هم شرکت و ایزوهای مربوطه آماده هستند برای راه اندازی و تولید نیاز به تبلیغات در صدا و سیما میباشد که با توجه به فعالیت‌های انجام شده و هزینه‌ای که صورت گرفته این امکان برای بنده وجود نداری و به همین دلیل این شرایط را برای شما توضیح دادم که بتوانم یک شریک کاری یا سرمایه گذار کمک کنید که پیدا کنم تا بتوانم کارخانه را فعال نموده تا در زمان بلایای طبیعی کمکی کرده باشیم و هم موجب اشتغالزایی شده باشیم و هم اینکه حال که تمام شرایط فراهم شده کمک کنید تا این مجموعه که سازهای آن طرفداران فراوانی دارد را فعال کنیم ....
        ممنونم از توجه و همکاری که دارید
        شماره تماس : ۰۹۳۶۵۵۴۷۴۱۹
        Kavoos.ezzati.arvand@gmail.com

    • علیرضا حمزه نژادی
        • علیرضا حمزه نژادی
        • 5 سال پیش
      • باسلام اینجانب دکتری کشاورزی و استارتاپ یک بیزنس کشاورزی جهت توزیع نهاده های نوین کشاورزی در ایران هستم تهران ساکنم اگر سرمایه گذاری در این مورد دارید ممنون میشوم بمن معرفی کنید مذاکره ای کنیم باتشکر

    • سارا عمارلو
        • سارا عمارلو
        • 5 سال پیش
      • ایده ای برای ساخت یک ربات درون بازار های ارز دیجیتال دارم که سود رو چندین برابر میکنه و متمرکز روی بازاره

    • هادی دولت آغبادی فراهانی
        • هادی دولت آغبادی فراهانی
        • 5 سال پیش
      • سلام
        طرح تولیدکمباین باسیستم جدیدوبروزدنیارادارم نمونه خارجی نداردنیازبه سررمایه گذاردارم لطفا راهنمایی کنید

    • جابر
        • جابر
        • 5 سال پیش
      • درود بر شما
        ممنون بابت اطلاعت و توضیحات مفید شما
        در خصوص هلدینگ ساختمانی طرحی رو دارم که در این وضعیت نابسامان اقتصادی کمک بسیاری به سازندگان خصوصی و دولتی میکنه ،
        ممنون میشم اگر سرمایه گذاری رو میشناسید که تمایل به همکاری داشته باشه معرفی کنید
        با تشکر

    • سید مرتضی مستطاب
        • سید مرتضی مستطاب
        • 6 سال پیش
      • طرح دامپرواری وچند قلو زایی دارم خوزستان

برای نمایش دیگر محتوای بلاگ بر روی لینک زیر کلیک کنید

کلیک کنید

من به دنبال سرمایه گذار هستم

پیدا کن